Tets av proteinpulver: Easy Bake bakeprotein

Det er blitt enormt populært å lage mat som inneholder mer protein enn retten vanligvis gjorde, og ting som proteinpannekaker, proteinkaker, proteinpizzadeig, proteinbrød og lignende lages daglig i mange hjem. Men spiller det noen rolle om man bruker bakeproteinpulver eller vanlig proteinpulver? Vi har selvfølgelig testet!

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Første gang du skal bake med bakeprotein? Les gjerne Hvordan bruke bakeprotein.

Når vi ser på næringsinnholdet merker vi fort at det er mye av det samme som vanlig proteinpulver. Det er mye protein og lite karbohydrater, og sånn sett et veldig godt proteinpulver i seg selv. Ellers er det ingen store overraskelser her. Når vi åpner pakken ser vi derimot forskjellen. Dette bakeproteinet er veldig finkornet i forhold til vanlig proteinpulver. Det føles veldig lett, og er altså ganske annerledes i teksturen.

Smaken er av lett vanilje, men det merkes det faktisk ikke så stort til, verken i cupcakes, pannekaker eller brød. Personlig spiser jeg sjeldent proteinbrød, for det er ikke helt min smak, men Easy Bake bakeprotein er ikke grunnen til det. Ellers smakte det meste vi lagde veldig godt.

Det er enkelt å bruke bakeprotein, og alt du behøver å gjøre er å bytte ut mellom 10 og 30 % av melet med bakeprotein. Det er viktig å ikke ta for mye, spesielt ikke om deigen skal heve. Ellers er det bare å lage maten på akkurat samme måte som vanlig.

En vanlig pizzadeig trenger omtrent 100g bakeprotein, og det er omtrent samme mengder for en 10-12 pannekaker. En pakke med 750g holder altså en god stund, spesielt om man ikke baker brød hver eneste dag.

Easy Bake bakeprotein selges i følgende bokser:

750g hos X-Life for 249kr.

3 x 750g hos X-Life for 598kr.

Prisene er altså helt greie, men noe dyrere enn vanlig proteinpulver. Dersom du baker mye anbefaler vi sterkt å kjøpe et eget bakeproteinpulver fremfor å bruke vanlig proteinpulver til baking.

Fordeler og ulemper med Easy Bake bakeprotein:

+ Fungerer faktisk veldig bra til baking!

+ Kan også brukes i shakes, som vanlig proteinpulver.

+ Inneholder like mye protein som vanlig proteinpulver.

+ En pakke holder lenge med mindre man baker daglig.

– Noe dyrere enn vanlig proteinpulver.