Test: Ultimate Nutrition BCAA

Ultimate Nutrition BCAA er et BCAA-proteinpulver som er beregnet for alle som driver med veldig tunge løft, eller driver med idrett på et høyt nivå. Akkurat som med andre BCAA-tilskudd er dette et pulver som kun inneholder de alle beste aminosyrene fra proteiner, og er altså en nedstrippa versjon av proteinpulver som kun inneholder aminosyrene som gir deg større muskelmasse og mer futt under trening.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Les om forskjellene på vanlig proteinpulver og BCAA. Dette blogginnlegget anbefales for alle som ikke vet om de skal velge BCAA eller vanlig proteinpulver!

For best resultat bør Ultimate Nutrition BCAA tas rett før eller rett etter trening. Dersom man tar det før trening vil musklene kunne prestere bedre under trening, og dermed klare å løfte tyngre. Etter trening fungerer den slik at den hjelper kroppen med å tilføre muskelbyggende aminosyrer til musklene, og gir større og mer markerte muskler.

Ultimate Nutrition BCAA kan kjøpes hos X-Life.

I forhold til andre BCAA-tilskudd kommer Ultimate Nutrition BCAA i mange forskjellige smaker! Til sammen er det 8 forskjellige smaker, og vi har dessverre ikke fått testet alle samme. De vi prøvde var derimot veldig gode blandet sammen med vann, selv om det ikke var utprega godt.

Vi har testet Ultimate Nutrition BCAA, og har etter testen gode erfaringer med produktet. Denne fungerer knall som BCAA, og dersom man er ute etter å løfte tunge vekter hjelper den godt til med å nå målene dine.

Fordeler og ulemper med Ultimate Nutrition BCAA:

+ Helt ålreit smak. (NB. Vi har kun testet Cherry, Lime og Appelsin. Det er 5 andre smaker).

+ God pris.

+ En pakke holder lenge (hele 60 serveringer).

+ Fungerer bra som restitusjon for musklene.

+ Inneholder mange gode aminosyrer.

Er unødvendig å bruke av mosjonister og personer som trener lette vekter.

Er få utsalgssteder som selger den.