Sunnere kakemiks

Når man ønsker å gå ned i vekt er det utrolig kjipt å måtte si nei takk til alt av kaker og lignende, men heldigvis finnes det en god løsning på også dette problemet. Det er nemlig mulig å lage kaker på en sunn måte, og dette gjøres ved å bytte ut hvetemel med peanøttmel eller bakeprotein, og bytte ut sukkeret med sukrin. Dette kan man selvfølgelig gjøre helt selv, men det er også mulig å kjøpe ferdigprodukter som gjør hele jobben mange hakk enklere.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Et godt produkt er Sunnere kakemiks fra X-Life. Dette er en miks som holder til én kake, og gir bare 262 kalorier per 100g vare. Det blir i virkeligheten litt høyere, ettersom man gjerne også skal ha litt krem eller lignende på toppen av kaken, men selve kaken blir altså veldig sunn. I denne miksen har man mandelmel istedenfor hvetemel og sukrin istedenfor sukker, og det er dermed veldig godt og sunt. Miksen holder til én kakebakst, og da slipper man å måtte måle og regne ut ingrediensene selv. Det er perfekt for alle som ikke er så veldig glade i å bake, men likevel vil servere en sunn og god kake.

Det tar ikke lenger enn rundt en halvtime å lage Sunnere kakemiks, og ved siden av kakemiksen trenger du bare 4 egg, litt olje og en del vann. Og viola – du kan nyte en god kake med god samvittighet.