Slik kan du sikre deg at proteinpulveret ikke inneholder noe ulumskheter

Tidligere var det veldig ofte problemer med at proteinpulveret inneholdt ulovlige stoffer eller stoffer som rett og slett ikke var noe bra å innta. Nå om dagen er det langt mindre vanlig at proteintilskuddet inneholder slike ting, men det kan likevel forekomme.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Først og fremst: dersom du kjøper proteinpulver fra Norge, Sverige eller Danmark kan du være helt trygg på at det er ekte vare med kun lovlige og godkjente stoffer. Alle disse landene har nemlig strenge regler for hva som er lov å selge, og dersom du handler fra en av disse landene, eller en nordisk nettbutikk som Gymgrossisten eller Proteinfabrikken kan du være helt 100 % sikker på at det er et godkjent tilskudd som faktisk fungerer. Det har nemlig aldri tidligere vært rapportert noen problemer med proteinpulver fra disse landene, så her kan du føle deg trygg.

Om du derimot kjøper fra andre land bør du være mer forsiktig. Tilskudd som stammer fra østeuropa eller Asia er ofte mest kjent for å inneholde farlige eller ulovlige stoffer, og man bør egentlig bare styre unna alle tilskudd derfra. Hvis det er snakk om et respektabelt merke er det likevel greit, men ikke om det er noe som er lagt på kjøkkenbenken i en leilighet i Polen. Så om du kjøper proteinpulver i en av disse landene bør du være veldig skeptisk, og jobbe for å finne ut av hva pulveret faktisk inneholder.

Les også: Er proteinpulver farlig?

Tidligere var også USA en versting, men i løpet av de siste fem årene har det kommet strengere lovgivning der, noe som har ført til at det meste av proteintilskudd fra USA er greit å bruke. Det er likevel noen forskjeller fra tilskuddene vi kan kjøpe her hjemme, så det kan være veldig lurt å sjekke godt over innholdslista på tilskuddet. Det er nemlig noen stoffer som ikke er lov i Norge, men som er greit i USA, og disse bør man altså dobbeltsjekke før man kjøper fra USA.

Så i det store og det hele er det greit å kjøpe proteinpulver og annet proteintilskudd fra alle de nordiske landene, men dersom du kjøper fra andre land bør du være litt kritisk til produktet. Men hva er vel uansett vitsen med å kjøpe fra andre land når vi har såpass mange tilbydere av det her i norden?