Röhnisch shape tights

Shape tights fra Röhnisch har blitt utrolig populære i det siste, og lar kvinner føle seg sexy under trening. Det er nemlig lov å se bra ut selv om man løfter tungt eller løper langt, og med slike shape tights fra Röhnisch er det enklere enn man skulle tro.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Disse shape tightsene er laget for å løfte opp, samtidig som de holder inn. Den holder dermed både rumpe og lår på plass, og man kan dermed føle seg komfortabel under trening.

Tightsene passer de aller fleste kvinneformer, men det lønner seg å bruke størrelsetabellen for å finne den størrelsen som passer perfekt for deg. Da får man en tights som passer helt perfekt, og strammer opp kroppen din til å se kjempebra ut.

Det er flere typer tights fra Röhnisch, og alle har sin helt egen vri. Det er altså bare å klikke på linken nedenfor for å se hele utvalget, og velge seg en favoritt derfra. Blar du enda litt lenger ned på denne bloggposten kan du dessuten lese om anti-shake tights som stopper rumpe og lår fra å riste under trening.

Se hele utvalget til Röhnisch hos X-Life.

Röhnisch shape tights passer for:

– Deg som ønsker å se bra ut under trening.

– Deg som vil ha freshe treningsklær som gir kroppen din en god form.

– Deg som er opptatt av kvalitet.

– Deg som vil føle deg bra under trening.

Anti-shake tights fra Röhnisch

Röhnisch har levert en egen kolleksjon med anti-shake tights, og disse gjør som navnet sier: de stopper rumpe og lår fra å riste når man løper på tredemølle og lignende.

I tillegg har de alle de andre fordelene vi har sett på de andre Röhnisch-tightsene, nemlig ekstremt god pusting, en perfekt passform og et tykt shape-stoff som stopper tightsen fra å bli gjennomsiktig.

Röhnisch anti-shake tights selges hos X-Life.

Pris på Röhnisch shape tights

Prisen på Röhnisch shape tights ligger på alt mellom 500 og 800kr per tights. Det er dermed ikke de billigste tightsene du får tak i, men de gir deg mye kvalitet for pengene. Dersom du er ute etter billigere tights finnes det, men da kan man glemme like gode pusteegenskaper og oppløftningsmuligheter som man får med Röhnisch.