Proteinrike pannepaker

Det er mange som har fått opp øyne for proteinrike pannekaker, også kjent som proteinpannekaker. Dette lager man i bunn og grunn med en egen pannekakemiks som inneholder mye mer proteiner og mindre karbohydrater, og resultatet blir kjempesunne pannekaker du kan ta etter trening. Næringsinnholdet blir tilnærmet perfekt, det smaker godt, og det gir deg en god metthetsfølelse. Hva mer kan man be om?

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Det finnes mange forskjellige pannekakemikser der ute, og når du skal velge en er det viktig å finne en som gir lite karbohydrater, men samtidig gir godt med proteiner. Det finnes mange forskjellige sorter, og du kan enten lete frem på sider som Proteinfabrikken eller Gymgrossisten for å finne dem selv, eller se ut hva vi anbefaler nedenfor.

Å lage proteinpannekakene er kjempelett, og det følger som regel med komplette instruksjoner på boksen. De fleste blandinger krever at du tilsetter ett egg og litt melk, mens noen kun trenger vann. Det er altså veldig enkelt og raskt å lage proteinpannekaker, og det er det perfekte måltid etter treningen. Vi har personlig ikke prøvd noen av miksene som kun trenger vann, så vi kan ikke uttale oss så veldig mye om disse, men de som trenger melk og egg pleier som regel å smake kjempegodt.

Vi anbefaler denne pannekakemiksen fra X-Life. Den inneholder kun 8gr karbohydrater per 100gr pannekaker, og har fire ganger så mye proteiner som vanlige pannekaker. I tillegg er den fri for gluten, så alle kan spise disse proteinpannekakene. Her får du også mye pannekakerøre for pengene, så det er en klar vinner!

Mange av proteinpannekakerørene kan også brukes for å lage proteinvafler uten å gjøre noe annerledes, så her kan du velge selv hva du vil lage av miksen. Det er sikkert mulig å bruke miksen til å lage andre ting også, men det har vi aldri prøvd.

proteinpannekaker

Proteinrike pannekaker.