Proteinpulver når man er laktoseintolerant

Hvis man er laktoseintolerant vil man trolig få problemer med å bruke et vanlig whey proteinpulver, men heldigvis finnes det en løsning for de som har dette problemet. Det er nemlig mange andre typer proteinpulver på markadet, og flere av disse egner seg for dem med laktoseintoleranse.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Eggproteinpulver

Blant annet har man eggproteinpulver. Disse er da laget av egg, og inneholder ikke spor av laktose. Prisen er litt dyrere enn for vanlig whey protein, men heldigvis ikke så ekstremt mye høyere. I tillegg er disse lave på fett, og er derfor et gunstig proteinpulver for deg som slanker deg. Eggproteinpulver kan blant annet kjøpes som sjokoladesmak hos Proteinfabrikken og sjokolade-, eller vaniljesmak hos Gymgrossisten.

Soya proteinpulver

Et annet godt alternativ er soya proteinpulver som er et fullverdig vegetabilsk proteinpulver. Det vil si at det kun er laget av vegetabilske kilder, og egner seg derfor også godt til vegetarianere og andre som ønsker en grønnere livsstil. En annen fordel er at det er noen hakk billigere enn eggproteinpulver, og kommer i alle de vanlige smakene.

Soya proteinpulver kan fås i sjokoladesmak, skogsbørsmak eller nøytral smak hos Gymgrossisten og jordbær-, sjokolade-, og nøytral smak hos Proteinfabrikken.

Erteproteinpulver

Erteproteiner er ikke like vanlig som verken eggproteiner eller soyaproteiner, men er likevel en mulighet. Dette proteinpulveret er også ganske billig, men mange synes det smaker veldig dårlig. Smaken er nemlig ganske annerledes enn hos andre proteinpulver, og dette er nok grunnen til at så få personer bruker det.

Isolat

De fleste typer proteinpulver selges også i isolatversjoner, og dette vil kort fortalt bety at de er strippa for alt av fett og laktose. Med laktoseintoleranse kan man derfor trygt benytte seg av alle typer isolatproteinpulver, selv whey proteinpulver. Dette er en del dyrere enn vanlige typer proteinpulver, men er bedre med tanke på proteininnhold og fettinnhold.