Proteinpulver med smak

Nå om dagen finnes proteinpulver i utrolig mange forskjellige smaker, og det er nesten bare å prøve seg frem til man finner den smaken man liker best. Husk at proteinpulveret gjerne smaker litt bedre sammen med melk enn det gjør med vann, i tillegg til at det blir sunnere!

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Nedenfor kan du lese litt om de forskjellige smakene, og så er det bare å klikke for å få mer informasjon om dem.

Noen av de mest populære smakene er vanilje, sjokolade og jordbær. Begge disse er mye brukt, og er derfor å anbefale. Selv liker jeg jordbær best, da den smaker nøyaktig som jordbærmelk fra Tine.

Andre bær og fruktsmaker er banan, skogsbær og bringebær. I tillegg er det et proteinpulver som smaker en blanding av mint og sjokolade, noe som helt sikkert faller i smak for mange!

Om proteinpulver med smak ikke helt er din ting kan vi heller anbefale å ta deg en proteinbar. Disse har ofte like mange proteiner, og er ofte like gode etter en skikkelig treningsøkt. Disse er gjerne litt dyrere, men det er likevel mange som mye heller vil ta en proteinbar enn en proteinshake. Også disse finnes i mange forskjellige smaker, og de fleste finner noen de liker.