Proteinpulver for jenter

Det er mange jenter som er usikre på om de skal begynne med proteinpulver eller ikke, og av en eller annen grunn inbiller de seg at det kun er oss gutta som har lov til å bruke dette proteintilskuddet. Sannheten er derimot at proteinpulver er for alle, og jenter kan dra like mye nytte av det som gutter.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Et godt proteinpulver som passer til jenter har lite karbohydrater og fett. Et av de beste alternativene er FAST-1 Pure Whey Protein.

Det er mange jenter som er redd for å bli «store» når de trenger og bruker proteinpulver, og av den grunn er det anbefalt å bruke et proteinpulver med lite fett og karbohydrater og mye protein. Proteiner har kroppen veldig godt av, og man får ikke kjempemuskler i verken rygg, ben eller armer ved å ta en shake etter trening. Istedenfor blir man fortere restituert etter trening, får i deg det kroppen trener, og får større og sterkere muskler. Dersom du kun trener én muskelgruppe vil først og fremst denne dra nytten av proteinene, ikke de andre muskelene du ikke har trent.

Annonse: Du finner et godt utvalg med proteinpulver som er både sunt og trygt hos Proteinfabrikken og Gymgrossisten!

Det finnes egne proteinpulver som er retter mot jenter, men i realiteten er det akkurat de samme proteinene som er i vanlige bokser med proteinpulver. Det er ingen grunn til å velge en «jentevariant» fremfor et vanlig proteinpulver med lavt fett-, og karbohydratnivå. Så jenter, ikke la dere lure, og bruk heller innholdsfortegnelsen og sunt vett når dere handler, ikke kjøp etter hvor fin boksen ser ut.