Proteinbarer

I likhet med proteinpulver inneholder proteinbarer mye proteiner og er perfekt å ta etter trening for å øke muskelmassen og forebygge stølhet.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Proteinbarer er gjerne litt dyrere enn proteinpulver, men har andre fordeler. For det første er det veldig mye enklere å ta med seg når man er på treningssenteret eller ute og trenger, og for det andre er det mange som liker det bedre. Proteinbarer kommer i mange forskjellige størrelser og smaker, så det er mulighet for å finne en du virkelig digger.

Det geniale med proteinbarer er at de fungerer utmerket som snacks også, slik at du kan spise en som et mellommåltid for å supplementere på med proteiner mellom treningsøkter.

Valg av proteinbarer

Når man skal kjøpe proteinbarer kan det være lurt å se på næringsinnholdet. Noen inneholder mer karbohydrater enn andre, og disse skal brukes forskjellig.

Velg en med mye karbohydrater hvis du skal spise dem rett etter trening, da kroppen trenger karbohydrater for å restituere seg fort. Til dette er IRONCORE Chunk Of Protein eller Gainer Pro Bar er veldig godt alternativ.

Dersom du skal ha proteinbarer til snacks vil jeg anbefale en med lavere antall karbohydrater, som for eksempel Goodlife. Denne er lav på karbohydrater, men høy på proteiner, og kommer i mange gode smaker!

Generelt sett kommer proteinbarene i mange forskjellige størrelser og smaker, og det er god sjanse for å finne en skikkelig god en. Ettersom det er så mange smaker er det ofte like godt å finne frem til den du selv liker best, så bruk lenkene nedefor for å finne frem.

Klikk her for å se utvalget til Proteinfabrikken.

Klikk her for å se utvalget til Gymgrossisten.