Naturlige proteinkilder

Når man trener er det viktig å få i seg nok med proteiner, og egentlig spiller det ingen rolle om man spiser dem via naturlig mat eller om man bruker proteinpulver eller andre proteintilskudd.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

For folk som bare trener noen få ganger i uken kan det fort holde å få i seg nok proteiner fra naturlige matkilder som egg, fisk eller dyrekjøtt, men da bør man være obs på at man skal få i seg minst 2-3 måltider som inneholder protein hver dag man trener, samt neste dag. Det betyr egg til frokost, lyst kjøtt eller fisk til middag og en Cottage Cheese til kveldsmat. De dagene du trener, men likevel ikke får i deg nok proteiner er det lurt mer en proteinbar eller en proteinshake.

For dem som trener styrke hver dag er det uten tvil nødvendig med proteintilskudd. I disse tilfellene vil nok ikke kroppen klare å få i seg nok proteiner via et vanlig kosthold, og da må man enten gomle i seg kyllingkjøtt til hver måltid eller mikse seg litt proteinpulver. Dersom kroppen ikke får i seg nok proteiner vil dette føre til at musklene ikke får vokst like mye som de bør, samt at man ikke får like mye energi etter trening.

For hobbymorsjonister som vil ha litt muskler er det altså godt mulig det holder med noen egg og litt kylling, men for dem som ønsker store muskler må det litt mer til enn bare det, og da er proteintilskudd en god og billig løsning.