Kre-Alkalyn

Kre-Alkalyn er en versjon av kreatinmolekyler som er spesialdesignet for å unngå å danne vannvekt når man går på kosttilskuddet. Man slipper dermed å legge på seg 1-3kg i vannvekt slik som man gjør med vanlig kreatin når man heller bruker Kre-Alkalyn , og grunnen til dette er at pH-verdien på Kre-Alkalyn lar det passere magesekken og tarmsystemet uten å bli degradert. Da vil heller ikke kroppen danne biproduktet kreatinin, som også er det stoffet som gjør at man legger på seg vannvekt, ettersom det binder seg til vann i kroppen.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Kre-Alkalyn finnes i både pulver-, og kapselformer, men pulver er den enkleste og billigste løsningen. Man må faktisk ta hele tolv kapsler hver dag, så da er det mye lettere å blande seg et glass med Kre-Alkalynpulver enn å ta disse kapslene hele dagen lang.

Kre-Alkalyn regnes som den beste versjonen av kreatin, og har blitt veldig populær blant jenter, slankere og andre som vil ha større og mer synlige muskler uten å gå opp i vekt for å få resultater. Dette er den beste måten å bygge muskler uten å legge på seg andre ting også, så det er ikke rart at flere og flere går for løsninger som Kre-Alkalyn.

Her kan du kjøpe Kre-Alkylan i pulverform.

Her kan du kjøpe Kre-Alkylan i kapselform.

Hvofor velge Kre-Alkalyn fremfor vanlig kreatin?

Det er flere fordeler med å velge Kre-Alkalyn frem vanlig kreatin, og her har vi listet dem opp:

– Man slipper å legge på seg 1-3kg i vannvekt.

– Man slipper oppladningsperioden som er en hel uke på kreatin.

– Raskere resultater.

Den eneste ulempen Kre-Alkalyn har i forhold til vanlig kreatin er at det er mye dyrere. Vanlig kreatin er et billig kosttilskudd, mens Kre-Alkalyn koster en del penger for daglig bruk. Man må derfor selv velge om de ekstra pengene er verdt fordelene med Kre-Alkalyn.