Hvor lenge holder en bøtte med proteinpulver?

Det er mange som lurer på hvor lenge en bøtte med proteinpulver egentlig varer, og nå skal du endelig få svaret. Resultatet avhenger litt av hvilken type proteinpulver du har, da noen krever større mengder per porsjon enn andre, men vi har funnet ut at de aller fleste har mellom 15 og 20 shakes per kilo.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Det vil si at en bøtte med én kilo proteinpulver varer gjennomsnittlig 17 ganger. Om du trener tre ganger i uka vil den vare i fem og en halv uke.

En bøtte med 3kg proteinpulver vil derfor vare litt over 50 ganger. Det vil si at om du trener tre ganger i uka så varer den i 16-17 uker. Om du trener fem ganger i uka varer den i 10 uker, altså to og en halv måned.

Dersom du kjøper 9kg proteinpulver til 999kr vil du altså kun betale 111kr per kilo, og ha proteinpulver til å holde deg i omtrent ett år (om du trener tre ganger i uka). Da betaler du bare rundt 20kr per uke for å ta proteinpulver etter hver eneste treningsøkt, så de som sier at proteinpulver er dyrt må kanskje tenke seg om to ganger til.