Hvem bør bruke proteinpulver?

Proteinpulver er genialt for å bygge muskler, men det er ikke alle som har like god effekt av det. I dette blogginnlegget skal vi skrive litt om hvem som bør ta proteinpulver, og hvem som bør holde seg unna.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Først og fremst, proteinpulver er til for å hjelpe deg med å få nok proteiner inn i kostholdet ditt. Dersom du allerede spiser proteiner til hvert måltid er det ikke sikkert det er noe vits med proteintilskudd i det hele tatt. Spesielt om du bare trener litt innimellom.

For dem som trener ofte, eller hver dag, er det uten tvil bra med proteinpulver. For å bygge musklene store nok trenger kroppen mye proteiner, og med så mye trening må man essensielt spise kun proteiner til alle måltid for å få i seg nok. Dette er verken bra for kroppen eller fordøyelsen, og dermed er det mye bedre å heller ta en proteinbar eller en proteinshake etter trening.

Når man går ned i vekt kan proteinpulver ødelegge det for deg om du tar for mye. Overskuddsproteiner blir nemlig omgjort til fett, og kan dermed ødelegge slankekuren, så om du bruker proteintilskudd mens du slanker deg kan det lønne seg å kutte litt ned på forbruket. Vi har allerede skrevet et innlegg om proteinpulver og slanking tidligere.