Gjesteinnlegg: Slik gikk jeg opp i vekt ved å bruke gainer

For noen dager siden fikk vi denne e-posten i innboksen vår, og har med tillatelse valgt å poste den her som et lite gjesteinnlegg. Alt nedenfor er nøyaktig som i e-posten, med unntak av lenker vi har lagt til for å gjøre det enklere for dere som leser. Hvis noen andre har historier dere ønsker at vi skal poste så kan dere sende en e-post til kontakt@proteintilskudd.com.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

 

Hei. Jeg har slitt med undervekt i så altfor mange år, og har prøvd alt fra coladietten til å spise frityrstekt mat til alle måltider. Likevel har ingenting funket, og jeg gikk bare opp noen få kilo i løpet av årene jeg har prøvd de forskjellige diettene. En kveld satt jeg og søkte etter måter for å gå opp i vekt på (som jeg ofte gjør), og kom over innlegget deres om hvordan man går opp i vekt med gainere.

Først var jeg veldig usikker på om dette hadde noe for seg, da jeg allerede har prøvd så altfor mange dietter, men som vanlig ville jeg hvertfall forsøke! Jeg kjøpe en sånn pakke med 15 sånne bars (disse) og en Bigg Mass Gainer med jordbærsmak (denne) og fikk hentelapp om å hente pakka etter rundt 5 dager.

Allerede første dagen prøvde jeg ut det nye kosttilskuddet, og spiste to barer og tok en shake som mellommåltider. Jeg prøvde å spise som vanlig på de andre måltidene, men kjente at jeg ikke var like sulten som vanlig.

Neste dag ble det samme greine. Jeg leste meg mer opp på disse gainerdiettene, og bestemte meg for å ta en bar til frokost, en shake til lunsj, bar eller shake til middag, og bar OG shake til kvelds. Da snakker vi altså nesten 2000 ekstra kalorier om dagen, noe som bør holde i massevis for å gå opp i vekt.

Jeg følgte denne dietten i to uker, og beste meg meg for å veie meg. Og jeg hadde faktisk gått opp 1,4 kilo! Det var ikke allverdens, men jeg skal hvertfall fortsette å bruke denne gainerdietten for å se om jeg kommer til å øke like mye fremover, men så langt ser det veldig bra ut!

Tusen takk for den artikkelen! Endelig ser det ut som jeg får lagt på meg noen kilo!