Gå opp i vekt med proteinpulver

Det er mange som ønsker å gå opp i vekt, og faktisk sliter med det. Enten man er altfor tynn, eller at man ønsker å gå opp i vekt mens man bygger muskler, så gjør man det på samme måte. Det handler nemlig å få i seg nok ekstra proteiner, karbohydrater og kalorier.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Altfor mange ville nok svart på dette spørsmålet med «Spis på MacDonald’s hver dag i noen uker, så ordner det seg», men sannheten er at dette vil ødelegge kroppen din, og proppe deg med usunt fett istedenfor muskler. Det er rett og slett en utrolig usunn måte å gå opp i vekt på, og det er overhodet ikke til å anbefale.

En mye sunnere og bedre måte å gjøre det på er ved å ta en eller to porsjoner med gainer proteinpulver hver dag. Dette er akkurat som proteinpulver, men i tillegg til proteiner inneholder den karbohydrater og fett, slik at du får alt dette i en enkel shake. En shake kan inneholde alt fra 500 til 700 ekstra kalorier, og to sånne om dagen sørger for at man kan legge på seg opptil er par kilo hver uke fremover.

Så, hvilket gainer proteinpulver skal man velge? Her er det faktisk mange å velge mellom, og det kan lønne seg å bruke litt tid til å finne den som passer deg best. Ting som avgjør hvilket proteinpulver du bør velge er blant annet hvor ofte du trener, hvor mye du spiser ved siden av og hvor ofte du skal ta det. Proteinfabrikken har et kjempegodt utvalg av gainer proteinpulver, og utvalget kan du se ved å klikke her.

Proteinbarer

Man kan også spise gainer-proteinbarer for å gå opp i vekt, og dette er like sunt som å bruke gainer proteinpulver. For eksempel kan man kjøpe inn en pakke med IRONCORE Chunk Of Protein som har hele 413 kalorier i én bar! Du kan dermed spise to-tre stykker hver dag, og dermed gå opp i vekt på en sunn og god måte.

ironcore proteinbar

 

Du kan selvfølgelig også bruke andre proteinbarer, men da bør du være obs på at de inneholder rikelig med proteiner, fett og karbohydrater. Det er også viktig at de inneholder minst 300 kalorier per 100 gram, slik at de faktisk hjelper deg med å gå opp i vekt.

 

Hvem bør bruke gainer for å gå opp i vekt?

Faktisk så er det slik at alle kan bruke gainer for å gå opp i vekt. Uansett om man er tynn og ønsker litt mer fett og muskelmasse, eller om man trener mye og trenger en større kropp, så er gainere en mye bedre å øke i vekt på enn noen annen måte.

Fordelen med å bruke gainere ved siden av måltider er at man får i seg både proteiner, karbohydrater og fett istedenfor bare én av tingene, og kroppen din får dermed ikke et altfor stort overskudd av den ene tingen mens den trenger mer av de andre for å kunne legge på seg.