Frenzy Fat Loss

Hvis du vil ned i vekt er Frenzy Fat Loss et veldig godt valg, som kan hjelpe deg med å komme ned til idealvekten din raskere! Disse kapslene inneholder de aller beste slankevirkestoffene som er lov å bruke i Norge, og har en sterk blanding av termogene ekstrakter som virkelig får fart på forbrenningen!

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Fordelene med å bruke Frenzy Fat Loss er mange, og vi nevne de beste effektene:

– Økt forbrenning.

– Demper sulthetsfølelsen.

– Gir deg mer energi, og får deg til å føle deg kvikkere!

– Styrker treningsprestasjoner, så du orker å trene mer.

– Er vanndrivende.

Frenzy Fat Loss kan kjøpes hos den kjente helsekostkjeden X-Life!

En kartong med Frenzy Fat Loss inneholder 120 kapsler, noe som er nok til 30 dagers bruk, ettersom man skal ta fire kapsler hver dag. Det er også mulig å kjøpe dem i en 3-pack ved å følge denne linken.

Kapslene skal tas over hele dagen, helst til måltider, og man tar opptil fire stykker hver dag. Ettersom de inneholder koffein er det lurt å unngå å ta dem sent på kvelden, da det kan gi en nokså urolig søvn.

Etter inntak av en kapsel vil man raskt merke at energinivået stiger, og man får mer lyst til å forbrenne energi, enten ved å trene eller ved å bevege seg litt mer. Innen en halvtime vil fettforbrenningen økes naturlig, og selvfølgelig blir den ennå raskere om man trener samtidig.

For å få god effekt av å bruke Frenzy Fat Loss bør man trene ved siden av inntaket. Teoretisk vil man også få en viss effekt av å bruke kosttilskuddet uten å trene, men du vil altså få mye mer ut av det ved å kombinere det med litt kardiotrening.

Frenzy Fat Loss inneholder følgende per dagsdose:

Grønn te ekstrakt 1000mg
hvorav koffein (naturlig) 300mg
Kalsium 216mg (27%)
Storkenebb ekstrakt 400mg
Krom 120mcg (313%)

Til slutt vil vi advare med en liten advarsel. Frenzy Fat Loss inneholder stoffet Geranium. Geranium er helt lovlig å kjøpe og bruke i Norge, men kan regnes som et dopingmiddel på enkelte idretter, så dette stoffet passer ikke for dem som driver med organisert idrett og kan bli dopingtestet.