Dette bør du se etter når du skal kjøpe proteinpulver på internett

Det er mange forskjellige nettsider og leverandører som selger proteintilskudd og proteinpulver, og det er viktig å vite hvordan man skal luke vekk de useriøse sidene. Derfor har vi en del sjekkpunkter du kan gå over for å selv sjekke om proteinpulveret eller nettsiden er seriøs.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

1) Er siden på norsk? Det er mange som liker å handle ting fra utlandet, men akkurat med proteinpulver og andre kosttilskudd er det viktig å handle fra norske nettsider. Hvorfor? Jo, det er fordi reglene for hvilke stoffer som regnes som ulovlige er forskjellige fra land til land, og du kan risikere å kjøpe tilskudd som er helt lovlige fra landet du bestilte dem, men ulovlige i Norge.

Dersom du kjøper fra norske kvalitetsnettsider som Proteinfabrikken, X-Life eller Gymgrossisten er du garantert å få skikkelig proteinpulver som kun inneholder lovlige stoffer!

2) Er det innholdsfortegnelse på pakken? Innholdsfortegnelsen kan nemlig fortelle deg om hva proteinpulveret faktisk inneholder, og er veldig viktig for å bedømme om et proteinpulver er bra eller dårlig. Et godt proteinpulver skal ha mye proteiner, og lite fett og karbohydrater (med mindre du vil ha et proteinpulver med gainer selvfølgelig).

3) Stoler du på selgeren? Er den nettsiden eller butikken du kjøpe proteinpulveret til å stole på? Er svaret nei bør du like greit kjøpe den et annet sted. Det finnes en rekke nettsider som har godt rykte, så hvorfor velge en som ikke har det?

4) Er proteininnholdet godt? Forskjellig proteinpulver har forskjellig andel proteiner, og når man skal bruke proteinpulver bør man alltid gå for et proteinpulver som er så mye rent protein som mulig. Man bør også se hvor mange kalorier proteinpulveret inneholder, og dem som vil øke i muskelmasse bør gå før høyt proteininnhold mens jenter og andre som bare vil ha mer synlige muskler bør vurdere en lavere andel kalorier.