De geniale proteinbarene

Proteinbarer har bare blitt mer og mer populært de siste årene, og det er det en god grunn til. De er nemlig helt geniale! Disse proteinbarene er nemlig designet for å spises enten rett etter trening, eller når du blir småsulten, og hjelper deg med å dempe søtsuget eller sulten med et skikkelig sunt alternativ.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Når man er ferdig med en hard treningsøkt trenger kroppen energi med det samme. Og de fleste har neppe middagen ventende klar når man har trent, og dette kan virke negativt på treningen. Hvis man tar en proteinbar rett etter trening får dermed kroppen i seg alle tilskuddene og energien den trenger etter trening, og man trenger ikke å lage en komplisert matrett med én gang.

Proteinbarer fungerer ved at det tillfører kroppen en god mengde med proteiner som hjelper deg å bygge muskler, forebygge skader og forebygge stølhet, og når du spiser proteiner rett etter trening har de best effekt.

Om man trener på et treningssenter er også proteinbarer gull verdt, da man rett og slett ikke kan ta med seg et ordentlig måltid ned til treningssenteret. Dermed kan man heller ta en bar eller to og heller drøye middagen med et par timer, og likevel la kroppen få i seg alle stoffene den trenger.

Selv når man ikke trener kan det lønne seg å ha en proteinbar liggende. For når søtsuget kommer må man nesten bare ha noe til å dempe det, og sjokolade, brus og andre sånne ting er utrolig usunt for kroppen. En proteinbar er derimot mye sunnere, og demper suget du får. Her bør man velge en proteinrik proteinbar, istedenfor en proteinbar som har både mye protein og karbohydrat.

I likhet med proteinpulver kommer proteinbarer i mange forskjellige smaker, og hvis du liker sjokolade kan du spise en sjokoladeproteinbar. Er du derimot mer glad i jordbær så finnes det en jordbærproteinbar. Og det beste av alt er at de alle er mye sunnere enn smaken de stammer fra.