D-Ribose

D-Ribose er et genialt kosttilskudd for alle som trener mer enn kun noen få ganger i uken, og kort fortalt hjelper det til å øke effekten av treningen, i tillegg til å gjøre restitusjonen etter trening raskere.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Kroppen har allerede et lite lager med ribose, men dette lille lageret holder ikke for personer som trener hver eller annenhver dag. Derfor vil alle som begynner å bruke D-Ribose merke en god forbedring på rask tid!

Når ribosen er inne i kroppen vil musklene tåle litt mer trøkk på treningen, og det skal være mulig å øke motstanden på treningsapparatene eller vektene allerede samme dag som man tar kapslene. Tilskuddet har en positiv effekt på både selve styrken i tillegg til på utholdenheten.

D-Ribose har også en annen god egenskap, og det er at det hjelper kroppen med å ta opp kreatin, så det fungerer veldig bra å kombinere D-Ribose med kreatin. Man kan få opptil 50 % mer effekt av kreatinet med en anbefalt dose av D-Ribose, så dette fungerer knallbra for dem som bygger muskler eller jobber for å bli sterkere!

Når man bruker D-Ribose til å øke styrken bør man ta 3 kapsler før treningen, mens man bør ta 3 kapsler etter treningen for å forbedre restitusjonen.

D-Ribose kan kjøpes hos Proteinfabrikken: 150 kapsler