Cake in a cup

Det er mange som sliter med å holde seg til en stram kostholdsplan, og når man først følger disse er det gull verdt å ha noen gode alternativer til kosemat. For tro oss, de aller fleste sprekker et par ganger i løpet av dietten, og da er det best å sprekke med noe som er både godt og sunt, istedenfor å spise en hel plate med sjokolade.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Cake in a cup er et genial produkt som kan kjøpes hos X-Life, og lar deg lage en enkeltporsjon med kake på bare et par minutter. Den er kjempeenkelt å lage, og alt du trenger å gjøre er å blande sammen litt vann og miksen fra pakken med Cake in a cup. Etter ett minutt i mikroen er den klar, og du kan kose deg med en porsjon kake.

Det beste er likevel ikke at den er så enkelt å lage. Nei, Cake in a cup har enda flere fordeler. Tro det eller ei, men en porsjon med Cake in a cup er sunnere enn en brødskive med gulost! Det er nemlig null sukker, lite karbohydrater og mye proteiner i Cake in a cup, og den er derfor perfekt for alle som holder seg til en diett, enten det er lavkarbo eller bare en generell diett.

Til sammen har Cake in a cup bare 241/212 kalorier, og er dermed en veldig sunn måte å ta seg en godbit på. Man kan enten bruke disse til å belønne seg selv i helgene, eller ha et par liggende  i tilfelle man sprekker. Som nevnt ovenfor er det jo bedre å sprekke med noe som er veldig sunt og godt, istedenfor noe som er proppfullt av sukker!

Cake in a cup fås i to smaker, sjokolade, og sjokolade og karamell. Det koster kun 24kr per kake, og de kan kjøpes fra kostholdsnettbutikken X-Life. Begge er uten verken sukker, gluten eller egg.

Klikk her for sjokoladesmak.

Klikk her for sjokolade-, og karamellsmak. Denne har litt færre kalorier enn sjokoladesmaken!

Næringsinnhold for én enkelt kake:

Kalorier 212
Protein 13g
Netto karbohydrater 11,6g.
Kostfiber 12,5g
Fett 10g