Bruk av proteinpulver for deg som er spinkel

Det er veldig mange som sliter med å gå opp i vekt, spesielt unge gutter som er høye. For mange av disse kan de spise akkurat hva de skulle ville, men aldri legge på seg så mye som noen få kilo, men i mange tilfeller vil nok et godt proteinpulver kunne hjelpe med dette.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Proteinpulver fungerer nemlig ved at det tilfører kroppen din ekstra proteiner som kroppen deretter kan bruke til å bygge opp større muskler.

Et godt proteinpulver for å gå opp i vekt med er Ironcore. Dette er et proteinpulver som også inneholder mengder med fett og karbohydrater, og brukes av folk som ønsker å gå opp i vekt. Dette proteinpulveret kan du ta to-tre ganger hver dag ved siden av vanlige måltider, så skal du se at vekta begynner å komme.

Det er viktig å trene samtidig som du bruker Ironcore proteinpulver, da proteinene fort kan ende opp med å bli omgjort til fett istedenfor muskler om du ikke gjør det.

Dersom du ikke trener ved siden av bør du bruke et annet proteinpulver som inneholder lite karbohydrater og fett. Dette er fordi du fort kan risikere at fettet og karbohydratene blir omgjort til ekstra fett i kroppen, og før du vet ordet av det har du en fettprosent som er høyere enn du vil ha. Et magrere proteinpulver vil derimot kun inneholde proteiner, og da blir det lettere for kroppen din å utvide musklene uten at du trenger å trene for det. Et proteinpulver som er godt og magert er dette fra Proteinfabrikken.

Selv om du ikke har tenkt å trene bør du likevel trene bittelitt for å få litt muskler. Noe så enkelt som noen armhevinger eller å løfte litt vekter kan holde. Dette hjelper kroppen din med å forstå at proteinene skal brukes til muskler, ikke fett.

For å legge godt på seg i form av muskler må man altså bruke et godt proteinpulver, gjerne flere ganger om dagen. Selvfølgelig er det slik at jo mer du trener, jo raskere får du musklene, men du vil nok legge på deg uansett om du trener stort eller ikke.