Bør man ta proteinpulver når man slanker seg?

Det er mange som kombinerer det å slanke seg med å bygge opp muskler, og etter min mening er dette den beste måten å gå ned i vekt på. Ikke bare blir man tynn, nei, man får også fine muskler og blir sunn samtidig! Det er likevel lurt å være litt obs på proteinpulver når man slanker seg, da det kan ødelegge slankingen om man bruker det «feil».

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Det er nemlig slik at proteiner blir om til energi i kroppen din, og i teorien kan det føre til at du legger på deg, men kun om du spiser mye mer proteiner enn det kroppen klarer å forbrenne. Det vil si at du kan risikere å stoppe slankingen dersom du bruker proteinpulver uten at du trener nok.

 

Det er verdt å nevne at protiner er det som gir kroppen din mest mulig energi i forhold til antall kalorier, og at det dermed er lurt å spise mye proteiner og ta proteintilskudd selv når man slanker seg. Dette er fordi man blir mett, og dermed ikke må spise like mye annen mat for å dekke energibehoved ditt. På denne måten kan du erstatte vanlig kosthold med proteintilskudd, men pass på at du får i deg nok annen næring.

Etter trening er det mye bedre å ta en proteinbar enn en banan, da proteinbaren kun inneholder nyttige stoffer, og ikke ekstra, unødvendige kalorier. Og selv om det er færre kalorier gir den en lenger metthetsfølelse, og kan dermed virke slankende for kroppen.

I bunn og grunn er proteintilskudd helt greit når man slanker seg, men pass på at det ikke blir altfor mye.