Bok: Styrketrening for jenter

I løpet av de siste årene har det blitt veldig mange gutter som har begynt med styrketrening, mens jentene fortsatt hanger litt etter. Det er derimot ikke noe problemer for jenter å drive med styrketrening, så lenge man gjør det riktig.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Mange jenter er redde for å ende opp med gigantiske muskler, men styrketrening gir deg ikke store muskler uten at du jobber konkret mot det. Det er faktisk godt mulig å trene styrke og hard trening uten at det oser muskler ut av hele kroppen din.

Styrketrening er lett i utgangspunktet, men det kan fort føre til skader dersom man trener feil. Det kan være alt fra feil grep, til for tunge vekter, og det lønner seg uten tvil å vite hva man driver med før man begynner å løfte tungt.

Boka Styrketrening for jenter er som navnet sier direkte rettet mot jenter, og hvordan jenter kan utføre styrketrening. Den hjelper deg med å bruke styrketrening for å få en slankere, sterkere og friskere kropp, og inneholder et utrolig utvalg av forskjellige øvelser som hjelper deg med dette.

Det er også mye informasjon om kosthold i boka, da dette tross alt er en veldig stor del av styrketreningen.

Det er rikelig med bilder i boka, og det er aldri tvil om hvordan man skal utføre øvelsene. Det er gode beskrivelser, så denne boka kan brukes av både nybegynnere og viderekommende styrketrenere. Her er det bare å kjøre på, og bruke boka flittig for å hjelpe deg med å nå målene dine.

Styrketrening for jenter kan kjøpes hos X-Life eller utvalge bokhandlere.