Billigst proteinpulver

Proteinpulver kommer i mange smaker og typer, men den største forskjellen finner man nok i prisen. Det er nemlig store forskjeller i pris, og man kan faktisk spare mye penger på å bruke hodet når man kjøper inn proteinpulver.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Strömstad

Før i tiden var den billigste måten å få tak i proteintilskudd på ved å reise til Strömstad, men i løpet av de siste årene har gradvis nettbutikkene her i Norge blitt billigere enn butikkene i Strömstad. Det er fint å kjøpe med seg noe når man først er på harryhandel i Sverige, men det er altså stort sett et lite hakk dyrere enn hvis man handler fra Proteinfabrikken eller Gymgrossisten.

Nettbutikker

Det er flere norske nettbutikker som selger proteinpulver og andre proteintilskudd til gode priser. Her kan man spare mye penger i forhold til å kjøpe det på en helsekostbutikk eller på treningssenteret, i tillegg til at man generelt sett også har et bedre utvalg.

I Norge er det i hovedsak to leverandører som er store på proteinmarkedet, nemlig Proteinfabrikken (gratis frakt) og Gymgrossisten (gratis frakt om man handler for over 500kr). For de aller fleste er dette det beste og billigste alternativet, da det er både billig og enkelt.

Dersom du er ute etter mest mulig «godtatt» proteinpulver for minst mulig penger anbefaler vi å gå for Whey proteinpulver fra fra Proteinfabrikken.

Kjøp i butikk

Å kjøpe proteinpulver i norske butikker er gjerne dyrere enn både nettbutikker og i Strömstad, men det eneste alternativet for mange. Det er blant annet mange helsekostbutikker som selger proteinpulver, og til og med noen dagligvarekjeder. På en del treningsstudioer har de også et lite utvalg av proteintilskudd, men også her er det stive priser. Ellers pleier sportsbutikker å ha et lite utvalg tilgjengelig, men gjerne til de aller høyeste prisene man finner.

Husk at det ikke nødvendigvis er så lurt å kjøpe proteinpulver fra andre land enn de nordiske landene, da de kan inneholde stoffer som er ulovlige i Norge. Les dette blogginnlegget for mer informasjon.