Bakemiks for lavkarbobrød

Når man skal ned i vekt, eller ha en større muskelmasse, så er det viktig å få i seg mindre karbohydrater og mer proteiner. En stor kilde til karbohydrater for mange er faktisk brød, og man kan spare mange kalorier på å bytte over til lavkarbobrød istedenfor vanlig hvetemelbrød.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Dersom du skal bake lavkarbobrød er bakemiks for lavkarbobrød fra X-Life et godt valg. Denne koster omtrent en femtilapp, og gir deg et brød på 530g. Dette er nok til ganske mange brødskiver, og er dermed ikke stort dyrere enn vanlig brød på butikken.

Det er mye enklere å lage et lavkarbobrød enn det er å lage et vanlig brød, så ikke bli skremt av jobben det krever. Med brødmiksen fra X-Life trenger du bare å blande inn 3dl vann i deigen, og legge den i formen som følger med i pakken. Dersom du ønsker kan du tilsette litt frø, så får du mer smak på brødet. Sett den i ovnen, så har du brødet klart etter en times tid.

Brødet er uten verken gluten, melk eller gjær, og passer godt for allergikere. Det trenger dermed heller ikke å gjære før man setter det i ovnen, noe som sparer deg for mye tid.

Dette lavkarbobrødet holder seg ferskt i flere dager, og smuler heller ikke. Dersom du sjelden spiser brød er det selvfølgelig mulig å legge hele eller deler av brødet i fryseren, og ta det opp når det passer deg.

Her kan du kjøpe bakemiks for lavkarbobrød.

Næringsinnhold per 100g ferdig brød:

Energi 144
Protein 8,7
Karbohydrat 2,5
Fett 8,4
Kostfiber 21,2

Som du ser fra tabellen er det svært lite kalorier og karbohydrater i brødet, mens det er hele 8,7 gram protein per 100g. Dette passer dermed både til slankere og deg som vil ha større muskler og yte bedre på trening.