Andre proteintilskudd

Det finnes flere typer proteintilskudd enn bare barer og pulver, og her kan du lese litt om de forskjellige alternativene.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Proteinbasert mel

Dersom du liker å bake kan du prøve proteinbasert mel som du kan bruke til å bake muffins, brød, brownies eller hva som helst annet. Dette melet er allerede bruke og elsket av folk som er på lavkarbodiett, og nå er det på tide at andre også begynner å bruke denne mye sunnere varianten.

Proteinbasert mel kan kjøpes hos Proteinfabrikken eller hos Gymgrossisten.

Proteinshot

Et proteinshot fungerer stort sett som alle andre proteintilskudd, me kan enkelt tas med deg hvor som helst. I tillegg spiller du å tenke på doseringen, da et shot er en brukerdose. Proteinshot kan kjøpes hos Gymgrossisten.

Proteinsaft

Proteinsaft er stort sett det samme som proteinpulver, men får smaken og konsistensen til en vanlig type saft. Denne blandes med vann og er deretter klar til å drikkes. Proteinsaft kan kjøpes hos Gymgrossisten.

Proteinpannekaker

Alle elsker pannekaker, så hvorfor ikke gjøre dem sunne når du først lager dem? Proteinpannekaker kommer i pulverform som enkelt blades inn med vann for så å stekes akkurat som vanlige pannekaker. Smaken blir like god som ved vanlige pannekaker, og den eneste forskjellen er at de er fylt med proteiner istedenfor karbohydrater. Av den grunn passer den for både muskelbyggere og vanlige folk, og kan derfor helt trygt serveres til hele familien!

Proteinpannekakerøre kan kjøpes hos Proteinfabrikkken eller hos Gymgrossisten.

Proteinpudding

Proteinpudding er et sunt mellommåltid med høyt proteininnhold, og er derfor genialt for alle som trener styrke. Smaken er heller ikke noe å klage på, og smaker akkurat like godt som all annen pudding! Les mer om proteinpudding her.