Andre fordeler med proteintilskudd

I all hovedsak brukes proteinpulver til å øke muskelmassen etter styrkeøvelser ved at den hjelper musklene med å bygge nye og større muskler, men tilskuddene har også andre, nyttige fordeler.

Her kan du kjøpe proteintilskudd billigst:

Gymgrossisten - Fri frakt over 500kr!
- Stort vareutvalg!
- Bonusprodukter.
Besøk Gymgrossisten her!
Proteinfabrikken - Fri frakt over 800kr!
- Rask levering.
- Egenproduksjon av proteinpulver i Norge
Besøk Proteinfabrikken her!

Den aller største fordelen er at proteinene gir deg en stor metthetsfølelse i forhold til fett eller karbohydrater. Det betyr at man blir lengre mett og får mer energi av å spise proteiner eller bruke proteintilskudd, noe som kan virke slankende på mange. Derfor kan en proteinshake etter trening stoppe sultfølelsen mange får, og dermed hjelpe deg med å unngå å spise ekstra kalorier etter treningen er ferdig.

En annen fordel med proteintilskudd er at det gir deg raskere restitusjon etter trening, noe som vil si at du kommer deg fortere etter endt treningsøkt. Dermed slipper du å være slapp, sliten og støl hele dagen etter at du har trent. Det er klart at det ikke er en mirakelkur, men en dose med proteiner etter treningen er ferdig har påvist å øke restitusjonen og dermed sørge for at man får bedre form neste dag.

I tillegg forebygger det stølhet i musklene, og det er derfor lurt å ta litt proteintilskudd etter en skikkelig heftig treningsøkt. Akkurat som med restitusjonen er det ingen mirakelkur, men det hjelper litt.

Det spiller ingen rolle om man spiser naturlige protiner eller bruker et proteintilskudd, men med tilskuddene er det jo slik at man slipper å få i seg alle de andre stoffene, samt at det er veldig enkelt å ta med seg på treningssenteret.